Élőállat kereskedelem


Keresés

Élőállat kereskedelem

Szarvasmarha és sertés felvásárlásával és értékesítésével, valamint fehér húsú borjú hizlalásával és kereskedelmével foglalkozunk külföldön és belföldön egyaránt. Élőállat szállító kamionjaink segítségével a közúti szállítást is lebonyolítjuk. 

A társaságunk meghatározó tevékenysége az élőállat kereskedelem, ami szarvasmarha és sertés exporton és importon túl még tejes borjú hízlalást és kereskedelmet foglal magába. 
Az állatforgalmazás területén széleskörű ügynöki kapcsolatunknak köszönhetően országos piaccal rendelkezünk. Külkereskedelmi forgalmunk is igen jelentős, rugalmas piacpolitikánknak köszönhetően évről – évre igen kedvező növekedési potenciállal büszkélkedhetünk. 
Az export bővülését támogatja továbbá a nagykapornaki telepünkön található 4000 férőhelyes istállórendszer, ahol fehér húsú borjú előállítása valósul meg Hollandiából importált speciális technológia segítségével. 
Nyolc élőállat szállító kamionból álló kamionparkunk biztosítja partnereink gyors, rugalmas és magas színvonalú kiszolgálását. Szállító eszközeink maradéktalanul kielégítik az Európai Unió szigorú normáit. 
Mindezek révén biztosított az élőállat kereskedelem komplex kiszolgálása.Szarvasmarha 
kereskedelemTejesborjú hízlalás
és kereskedelem


Tejesborjú hizlalás és kereskedelem


Sertés kereskedelem

 
Válasszon az alkategóriák közül:

Szarvasmarha kereskedelem Tejesborjú hízlalás és kereskedelem
Sertés kereskedelem Kapcsolat
Galéria


weboldal tervezés: IRQCégtörténet | Galéria | Munkatársaink | Kapcsolat