Kenőanyag forgalmazás


Keresés

Kenőanyag forgalmazás

OEST, ESSO és MOBIL kenőanyagokat forgalmazunk. Közlekedési és ipari olajok széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. Ingyenes házhoz szállítás és az általunk értékesített kenőanyagokból keletkező veszélyes olajos hulladék térítésmentes elszállítása a szolgáltatásunk részét képezi. Célunk, hogy értéket adjunk ügyfeleinknek. 

A kenőanyag forgalmazás meghatározó és dinamikusan fejlődő tevékenység társaságunknál. Jelenleg közel 1000 tonna kenőanyagot értékesítünk évente. Vevőkörünk sokrétű, az ipar, a mezőgazdaság és a közlekedés szinte valamennyi területére szállítunk. Kenőanyag választékunk bőséges: 
 Közlekedési kenőanyagok

Minőségi termékeinkkel törekszünk ügyfeleink igényeinek magas színvonalú kiszolgálására. 
Minden problémára találunk megoldást.

  


Ipari kenőanyagok

Az ipar minden területén igyekszünk partnereinket előnyökhöz juttatni. 
Vevőink elégedettsége számunkra a legfontosabb.


Vevőérték teremtése
Célunk az, hogy a kenéstechnika területén előnyökhöz juttassuk Partnereinket, hiszen jól felfogott üzleti érdekünk, hogy a velünk együttműködő vállalkozások minél sikeresebbek legyenek. 


Magas minőség, kedvező árfekvés, minőségbiztosítási tanusítvány
Az általunk értékesített kenőanyagok minden esetben megbízható, minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkező gyártóktól származnak, kedvező árfekvésűek és magas minőségi szintet képviselnek. A kenőanyagokhoz rendelkezésre állnak a biztonsági adatlapok, termékismertetők és jelentős részük szerepel neves gépgyártók jóváhagyásaiban, ajánlásában.


Kenéstechnikai szaktanácsadás
A kenőanyag forgalmazást jól képzett mérnökein végzik, akik igény esetén ingyenes kenéstechnikai szaktanácsadást nyújtanak, valamint segítenek az adott gépparknak legjobban megfelelő kenőanyagok kiválasztásában. Fontosnak tartjuk a jó személyes kapcsolatok kialakítását Partnereinkkel, mivel ez jelentősen megkönnyíti a hosszú távú eredményes együttműködést. 


Saját raktár, 150 tonnás készlet
Saját raktárral rendelkezünk, állandó készletünk megközelíti a 150 tonnát. A kenőanyagok kiszállítása díjtalan, részben terítőjárat rendszerű, részben soron kívüli szállítás az igényeknek megfelelően. 


Olajos veszélyes hulladékok szakszerű elszállítása
Gondoskodunk a kenőanyagainkból keletkezett olajos veszélyes hulladékok szakszerű elszállítatásáról és átvételéről Partnereinknek így is igyekszünk segítséget nyújtani környezetünk megóvásában.
Bízunk abban, hogy felkeltettük figyelmét társaságunk iránt, mely minőségi termékekkel és magas szintű szolgáltatással kínál teljes körű megoldást Partnereink számára.


Válasszon az alkategóriák közül:

Közlekedési kenőanyagok Ipari Kenőanyagok
Beszállítóink Kapcsolat
Galéria


weboldal tervezés: IRQCégtörténet | Galéria | Munkatársaink | Kapcsolat